Som alle andre, har forskningsprosjektet REDINN vært påvirket av pandemien. Selv om prosjektet startet i 2020, har vi ikke kunnet treffe hverandre fysisk før nå. -Derfor var det ekstra stas å treffe alle på workshop i Hafjell, sier prosjektleder Atle Hauge.

I juni reiser mange forskere tilknyttet REDINN til Dublin på ‘The Global Conference on Economic Geography’. -Vi brukte dagene i Hafjell på å presentere og diskuterte de ulike bidragene våre der. For forskere er konferanser en av de aller viktigste arenaene for å dele arbeidet, teste ideer og få ideer fra andre kollegaer, fortsetter Hauge.

Tilbakemelding på presentasjoner

REDINN er heldig å ha med veldig dyktige samarbeidspartnere som Markus Grillitsch fra Lund og Neil Lee fra London School of Economics. De hadde en spesiell rolle med gi tilbakemeldinger på alle presentasjonene, både på innhold og form.

I tillegg delte Neil gode tips på hvordan få best mulig utbytte konferanser: hvordan finne de mest relevante sesjonene, hvordan knytte kontakter, hvordan ta og gi tilbakemeldinger. Ikke minst er konferanser et utmerket sted for å få inspirasjon og ideer til å sin egen forskning noen steg videre.

Sosialisere

Hauge: -Selv om det faglige utbyttet var meget høyt, tror jeg kanskje det aller viktigste med samlingen var at vi endelig kunne treffe hverandre, sosialisere, le litt sammen og ikke minst bli litt bedre kjent alle sammen. Han synes det var ekstra stas var å kunne vise fram noen av det beste regionen har å tilby i og med at Hafjell viste seg bortimot fra sin beste side. -I og med at vi ikke har mindre enn to (tidligere) skilærere i gruppa, var vi i meget gode hender, avslutter han fornøyd.


0 kommentarer

Legg igjen en kommentar

Avatar placeholder